DHOMË DYSHE

Në Qendër të Qytetit

Kjo dhomë dyshe ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona.

TDHOMË DYSHE

Në Qendër të Qytetit

Kjo dhomë dyshe ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona.

Përmasat e dhomës: 20 m²
2 Të Rritur
2 Krevatë Tek
Wifi Falas