SUITË

Ne Ofrojmë më të Mirën

Kjo suitë ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer, jacuzzi etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona. Hotel City Center u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme.

DOPIO SUPERIORE

Ne Ofrojmë më të Mirën

Kjo dhomë dopio ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer, jacuzzi etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona. Hotel City Center u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme.

DOPIO SUPERIORE

Ne Ofrojmë më të Mirën

Kjo dhomë dopio ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer, jacuzzi etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona. Hotel City Center u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësireë dhe pamje të këndshme.

SUITË

Ne Ofrojmë më të Mirën

Kjo suitë ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer, jacuzzi etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona. Hotel City Center u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme.

DHOMË DOPIO

Ne Ofrojmë më të Mirën

Kjo dhomë dopio ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona. Hotel City Center u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme.

DHOMË DOPIO

Ne Ofrojmë më të Mirën

Kjo dhomë dopio ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer, jacuzzi etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona. Hotel City Center u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme.

DHOMË DYSHE

Ne Ofrojmë më të Mirën

Kjo dhomë dyshe ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona. Hotel City Center u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme.

DHOMË DYSHE

Ne Ofrojmë më të Mirën

Kjo dhomë dyshe ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona. Hotel City Center u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme.

DHOMË TEKE

Ne Ofrojmë më të Mirën

Kjo dhomë teke ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona. Hotel City Center u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme.

DHOMË TEKE

Ne Ofrojmë më të Mirën

Kjo dhomë teke ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona. Hotel City Center u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme.