DHOMË DOPIO SUPERIORE

Në Qendër të Qytetit

Kjo dhomë dopio ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona.

DHOMË DOPIO SUPERIORE

Në Qendër të Qytetit

Kjo dhomë dopio ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona.

Përmasat e dhomës 28 m²
2 Të Rritur
1 Krevat Dopio + Divan
Wifi Falas