Përtej çdo pritshmërie tuaj

Hotel City Center

Me një sallë pritjeje të përbashkët, Hotel City Center është vendosur në rajonin e Qarkut Tiranë, 1.5 km nga Sheshi Skënderbej dhe 4.4 km nga Dajti Express. Hoteli me 4 yje ofron sherbim recepsioni, bar, dhoma komode dhe moderne dhe shërbim në dhomë për 24 orë.

Përtej çdo pritshmërie tuaj

Hotel City Center

Me një sallë pritjeje të përbashkët, Hotel City Center është vendosur në rajonin e Qarkut Tiranë, 1.5 km nga Sheshi Skënderbej dhe 4.4 km nga Dajti Express. Hoteli me 4 yje ofron sherbim recepsioni, bar, dhoma komode dhe moderne dhe shërbim në dhomë për 24 orë.

Dhomat Tona

Dhomat që Ofrojmë

HOTEL LUKSOZ & VENDNDODHJE PERFEKTE

Ne Ofrojmë më të Mirën

Komforti dhe qetësia janë të domosdodhëm për një gjumë të mirë. A nuk i keni dhe ju ato ditët kur jastëku është miku juaj më i mirë? Ne ju sigurojmë që do të keni qetësinë e nevojshme.

HOTEL LUKSOZ & VENDNDODHJE PERFEKTE

Ne Ofrojmë më të Mirën

Komforti dhe qetësia janë të domosdodhëm për një gjumë të mirë. A nuk i keni dhe ju ato ditët kur jastëku është miku juaj më i mirë? Ne ju sigurojmë që do të keni qetësinë e nevojshme.