DHOMË TEKE

Në Qendër të Qytetit

Kjo dhomë teke ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për një person.

DHOMË TEKE

Në Qendër të Qytetit

Kjo dhomë teke ka një minibar, ajer te kondicionuar, izolim akustik dhe lehtësira të tjera si: Wifi falas, TV, frigorifer etj. Kjo dhomë është e përshtatshme për një person.

Përmasat e dhomës 18 m²
1 i Rritur
1 Krevat Tek
Wifi Falas